Not known Facts About prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Prefabrik ev satın aldığınızda ayrıca malzeme tedariki ile uğraşmak durumunda kalmazsınız. Sizin temin etmeniz gereken malzemeler sadece parke, fayans, mutfak dolabı gibi detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama nasıl yapılır?

Evi kuracak firmaya, yapının kurulabilmesi için gerekli olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kesinlikle hüsranla sonuçlanabilir. Belediye ve yetkili kurumlardan gerekli izinler alınmadan zemin betonu bile atmamanız gerekiyor.

Prefabrik evler uzun yıllardır ev sahipleri için iyi bir alternatif olmuştur. Fakat birçok kişi güvenilirliğine şüphe ile yaklaşmıştır. Prefabrik evler fabrikalarda oldukça dikkatli bir şekilde yapılır ve ev sahiplerinin hayallerindeki evi yapmaları için pratik ve verimli bir yol olarak tasarlanır.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Prefabrik evlerin montajı ve demontajı oldukça kolaydır. İstendiğinde başka bir yere taşınabilir ve tekrar kurulabilirler, bu da onları oldukça pratik hale getirir. Ayrıca, prefabrik evler depreme dayanıklı yapıları ile güvenli bir yaşam alanı sunar.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat çanakkale prefabrik ev olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm prefabrik malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Triplex villa modeli de prefabrik yapı sisteminde sunulan lüks konut modelleri arasında yer almaktadır. Modern day mimari tarzların yanı sıra geleneksel mimarinin eskimeyen klasikleri prefabrik villa modellerine kolayca yansıtılabilmektedir.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen kırklareli prefabrik ev her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Prefabrik evler, yangın güvenliği ve izolasyon konusunda prefabrik ev modelleri yüksek standartlarda inşa edilir. Evler genellikle yangına dayanıklı malzemelerle inşa edilir ve gerekli izolasyonu sağlamak için özel malzemeler kullanılır.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada measurement yaptıracağınız ev ile ilgili beton planı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç systemını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Prefabrik evlerin m2 fiyatları ortalama olarak değişmekte olup kat, oda sayısı, malzeme kalitesi gibi parametrelere bağlı tekirdağ prefabrik olarak bu fiyatlar değişebilmektedir.

Report this wiki page